Tickets bestellen!

Ticket informatie Leden

Leden van de Feestvereniging kunnen gratis tickets aanschaffen. Hiervoor heeft u echter uw lidmaatschapsnummer nodig zodat wij het lidmaatschap kunnen verifiëren.

Vind uw lidmaatschapsnummer

Het lidmaatschapsnummer kunt u vinden bij het “MACHTIGINGSKENMERK” van de incasso van het lidmaatschap bij uw bank. Deze betaling is geweest omstreeks juni 2020. Mocht u het lidmaatschapsnummer hier niet kunnen achterhalen, dan is het correct invullen* van de ticketinformatie ook voldoende.

Benodigde gegevens

Ter verificatie van het lidmaatschapsnummer hebben wij de gevraagde gegevens nodig. Dit is een combinatie van de naam van de rekeninghouder waarmee het lidmaatschap wordt betaald en de laatste vier cijfers van de bijbehorende IBAN.

Ongeldige tickets

De ticketinformatie wordt door de Feestvereniging geverifieerd met de actuele ledenlijst. Tickets waarvan de ticketinformatie (het lidmaatschapsnummer in combinatie met de IBAN gegevens) niet correct is ingevuld worden ongeldig verklaard.

Voorverkoop 13 september MFC

Indien het om welke reden dan ook niet lukt om tickets te bestellen, kom dan op maandag 13 september om 19.00 naar het fysieke verkoopmoment in het MFC. Hier helpen wij u graag verder.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met één van onze bestuursleden.

Met feestelijke groet,

Bestuur Feestvereniging Willemsoord e.o.

*Het invullen van deze informatie doet u zodra u de tickets wilt downloaden.